Followers

Monday, 19 September 2011

1+1=3????


assalamualaikum....mesti rmai yang pelik ngan tjuk entry ni kan...tapi, i'm sure rmai jgak yang tahu how 2 calculate 1+1=3.... :-)...mule2 sye pun mmg xtahu kenape  1 tambah 1 jadi 3...alhamdulillah, ade sorang hamba ALLAH nie ceritekan hal kat sye n kwn2....mse tue sye x ambil port pun...xberape tertarik sangt...tpi, bile selalu dengar sal nie, i really want to know what's that sinergi.....rupe2nye sinergi tu pasal frenship antara 2 sahabat yang berteraskan iman....sebab tu la 1+1=3...heheh...seandainya ukhwah itu berteraskan iman, pasti akan terasa kemanisan dan keindahannya....;).....kalau u all blum sempat bce bku 2...bleh try bce..konpem xnyesal...insyaallah, kite akan lebh menyayangi dan menghargai sebuah ukhwah...citer sinergi tue, merungkai bagaimana IRFAN dan ASID membentuk sebuah ukhwah yang indah....alangkah indah sekirenye dapat menjadi     sahabat seperti IRFAN yang begitu menjaga hubungan dengan ALLAH dan sahabat2nye....hampir menitis airmate bile baca part how IRFAN jaga ASID selama mana ASID jatuh sakit...juga part ASID sanggup mengorbankan rase cinta pada gadis idaman demi seorang sahabat yang merupakn kembar x sedarah sedagingnye....nk tau the next stry....search n find  SINERGI yerp....:) .... kepada sahabat2 sekalian, hargai sahabat anda...sulami ukhwah yang dibina dengan keimanan...insyaallah... maaf ku pohon dari sahabat2 ku...syukran kathiran ya habibaty coz dah mewarnai hidupku....luv u fillah....                                

No comments:

Post a Comment